Pana pe 25 mai poti depune la ANAF formularul 200 prin care pe de o parte iti indeplinesti obligatiile fiscale, dar poti si intinde o mana de ajutor prin redirectionarea catre proiectele fundatiei Refresh a unui procent de 2% din impozitul pe care statul oricum ti-l opreste. uautonoma.cl

Despre noi

Formarea profesională este procedura prin care se asigură creşterea şi diversificarea competenţelor profesionale, perfecţionarea, specializarea şi formarea profesională continuă organizată prin alte forme decât cele specifice sistemului naţional de învăţământ.
Formatorul este specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează şi revizuieşte activităţi teoretice / practice şi / sau programe de formare şi dezvoltare a competenţelor profesionale, derulate în instituţii specializate sau la locul de muncă, conform Standardului Ocupational COR 242401.
Formarea profesională pe care o propunem şi o dezvoltăm noi este dedicată fzioterapeuţilor (kinetoterapeuţi, fiziokinetoterapeuţi, balneo-fiziokinetoterapeuţi şi profesori de cultură fizică medicală), asistenţilor medicali de fizioterapie şi tehnicienilor maseuri care doresc să-şi dezvolte abilităţile teoretice şi practice în domeniul electroterapiei aplicate şi a derviatelor acesteia. Programele se desfăşoară conform Ordinul nr. 716/2002 privind acreditarea programelor educaţionale, formatorilor şi formatorilor de formatori din sistemul sanitar.
Formator profesional  în  metode si tehnici de terapie fizicală ( Şcoala Naţională de Sanatate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti ) Fizioterapeut – Kinetoterapeut  Dr. ONU ILIE, supraspecializat în electroterapie şi laserterapie cu o bogată experienţă în formarea profesională:
– Formator profesional Centrul de formare profesională Reflexo Vital – filiala Piatra Neamţ, pentru specialitatea Tehnician Maseur – 2008 -2020,
– Profesor / îndrumator de an 2011 -2014, la Şcoala Postliceeală Sanitară Centrul de Studii European – Piatra Neamţ, catedra de specialitate balneo-fiziokinetoterapie şi recuperare,
– Formator profesional  APF Muntenia – Federaţia Română a Asociaţiilor de Fizioterapie 2013 – 2018

– Asistent universitar la UMF „Gr. T. Popa” din Iași, Facultatea de Bioinginerie Medicală, specialitatea Balneo-fiziokinetoterapie și recuperare

Cursurile se organizează la cerere, noi asigurând formatorul şi suportul logistic al desfăşurării cursurilor de specializare.

Mai multe informaţii le puteţi obţine la tel: 0744270358

email: elipetromed@yahoo.com sau ilie.onu@umfiasi.ro

https://www.facebook.com/onu.ilie

https://www.facebook.com/ELIstudy

www.electroterapie.ro este proprietatea a SC ELI Learning SRL Piatra Neamţ, CIF: 45852592. Toate drepturile rezervate. Copyright 2013-2022.

Nu comercializăm aparatură medicală, toate materialele prezentate având doar caracter informativ – ştiinţific şi nu atrage o anumită răspundere din partea autorului paginii.

loading...