Pana pe 25 mai poti depune la ANAF formularul 200 prin care pe de o parte iti indeplinesti obligatiile fiscale, dar poti si intinde o mana de ajutor prin redirectionarea catre proiectele fundatiei Refresh a unui procent de 2% din impozitul pe care statul oricum ti-l opreste.

 1. Buna ziua!

  Sunt medic primar medicina de urgenta si sunt interesata de un curs laserterapie. Credeti ca veti organiza in viitorul apropiat un asemenea curs? Multumesc!

  • Electroanalgezia
   în terapia de recuperare

   Organizator: Asociaţia profesională a Kinetoterapeuţilor KinetikProf Iaşi
   Formator: Fizioterapeut Drd. ONU ILIE, acreditat de Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti

   Preţ; 400 de lei pentru membri 450 lei pentru non-membri

   Detalii: Curs de terapie a durerii cu ajutorul procedurilor fizicale ( electroterapie – ultrasonoterapie – LASER – magnetoterapie), dedicat nivelului de calificare profesională IV
   FIZIOTERAPEUŢI (kinetoterapeuţi, balneo-fiziokinetoterapeuţi, prof. CFM, fiziokinetoterapeuţi, studenţi KMS şi BFKT), pentru a-şi ridica nivelul de pregătire profesională. Cursul asigură noţiuni teoretice şi practice folosirii aparatelor de electroterapie, pentru a le utiliza corect şi cu riscuri minime pe pacienţi în terapia de recuperare, utilizând protocoale şi scheme de tratament.

   Certificatele de absolvire sunt eliberate de KinetikProf . Curs de 16 ore, se oferă suportul de curs in format digital.

   înscrieri: 0755282017
   e-mail:apkt_kinetikprof@yahoo.com

   24-25 noiembrie 2018
   Locaţie: Spitalul Clinic de Recuperare IAŞI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...