Pana pe 25 mai poti depune la ANAF formularul 200 prin care pe de o parte iti indeplinesti obligatiile fiscale, dar poti si intinde o mana de ajutor prin redirectionarea catre proiectele fundatiei Refresh a unui procent de 2% din impozitul pe care statul oricum ti-l opreste.

 1. Organizator: Centrul Izvor de Sănătate
  Formator: Fizioterapeut Drd. Onu Ilie, cadru didactic universitar la UMF Gr. T. Popa Iaşi – BFKT
  Locaţie: Centrul Izvor de sănătate din Galaţi, Strada Stadionului nr. 4A
  Bloc D19 sc. 1 Parter
  Înscrieri: Mihai Mirodone office@izvordesanatate.ro

  Preţ 300 lei

  Detalii: Workshop de 12 ore în care sunt prezentate tehnicile de: electrostimulare musculară EMS şi terapia durerii cu curenţi TENS alături de proceduri de termoterapie şi crioterapie aplicate în diferite afecţiuni musculoscheletale. Se vor discuta despre aplicarea terapiilor combinate în afecţiuni reumatismale ale articulaţiilor mari (umăr, şold şi genunchi), ale coloanei vertebrale cervicale şi lombare (discopatii, hernii de disc şi spondiloze). Va fi abordată şi traumatologia sportivă cu protocoale de tip R.I.C.E. şi managementul acestora pe termen mediul şi lung.
  Se eliberează certificate de participare. Workshopul se adresează kinetoterapeuţilor, tehnicienilor maseuri, terapeuţilor manuali, asistenţilor medicali, şi altor specialităţi conexe din beauty şi wellnes. Se oferă suportul de curs în format digital.
  http://www.izvor-de-sanatate.ro

  10-11 noiembrie 2018 sâmbătă şi duminică
  0745020307

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...